ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΠΟ ΤΟ 2004

Μιχάλης Πονίρης

ιδιοκτήτης της Rec Style Video Productions

Ο Μιχάλης Πονίρης γεννήθηκε στην Γερμανία το 1974 και ζει στην Ρόδο. Από τα παιδικά του χρόνια είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες που ξύπνησαν σιγά-σιγά μέσα του και έχοντας την ενθάρρυνση του πατέρα του, για συνεχή παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών, το 1994 απόκτησε την πρώτη του επαγγελματική βιντεοκάμερα και από τότε έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Η παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας και η ανάγκη απόκτησης των τεχνολογιών αυτών, ήταν σημαντική και μονόδρομος για τον Μιχάλη, η συμμετοχή του σε σειρά σεμιναρίων του έδωσε μια έξτρα ώθηση καθώς θέλει να καταγράφει τα γεγονότα και τις ευτυχισμένες στιγμές των ανθρώπων, με ότι καλύτερο τεχνολογικά και μηχανολογικά είναι διαθέσιμο. Έχει καλύψει διάφορες αποστολές στην Ελλάδα άλλα και στο εξωτερικό, του αρέσει να εργάζεται σε χώρους με πολλούς ανθρώπους και ωραίες μουσικές, ενώ έχει μια πολύ ξεχωριστή σχέση με την θάλασσα και το βουνό. Οι πιο αυστηροί κριτές της δουλειάς του είναι οι δύο κόρες του που οι παρατηρήσεις τους τον κάνουν να αναζητεί ακόμα περισσότερο την τελειότητα.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Το πάντρεμα της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων βιντεοσκόπησης στα χέρια ενός έμπειρου και εξειδικευμένου επαγγελματία, σε αρμονία με την φαντασία και τη δημιουργικότητα, οδηγούν σε ένα σίγουρο κι εξαιρετικό αποτέλεσμα δουλειάς.

Όλες μας οι δουλειές παραδίδονται σε υλικό υψηλής ανάλυσης (FULL HD – 1080p). Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης και παράδοσης της τελικής δουλειάς σε ανάλυση ULTRA HD – 4K, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας & έξτρα κόστους.

Δυνατότητα εναέριας λήψης για τις ανάγκες των γυρισμάτων με χρήση Drones.